12 Mart 2018

T.C.

NİĞDE VALİLİĞİ

NİĞDE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

İLAN - 3

Sağlık Tesisimizde; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerince personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları incelenmiş olup, gerekli şartları taşıyan ve sınava girmeye hak kazananlara ait kesin liste, 02.03.2018 tarihinde Hastanemiz internet sitesinde yayınlanarak ilan edilmiştir.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 22.02.2018 tarih ve 84873901/774.05.82 sayılı “Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım Personelinin Sürekli İşçi Olarak İstihdamına Yönelik Sınav İşlemleri”  konulu yazısına istinaden, personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine yönelik yapılacak olan sınav sözlü olarak yapılacak olup  sınav takvimine ilişkin liste Ek-1 ‘de yayınlanmıştır.

İlan tebliğ niteliğindedir, sınava girmeye hak kazanan personele yazılı veya sözlü tebliğ yapılmayacaktır.

Tarih:12.03.2018

Ek-1: Niğde Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Bor Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alt İşveren İşçilerinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçişi İçin Sınava Girecek Personele Ait Sınav Takvimi