Niğde Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Bor Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alt İşveren İşçilerinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçişi İçin Sınav Sonuç ilanı
22 Mart 2018

T.C.

NİĞDE VALİLİĞİ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

İLAN - 4

Hastanemizde; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerince personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları incelenmiş olup, gerekli şartları taşıyan ve sınava girmeye hak kazananlara ait kesin liste, 02.03.2018 tarihinde Hastanemiz internet sitesinde yayınlanarak ilan edilmiştir.

Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucunda kamuda sürekli işçi olarak çalışmalarına engel bir husus tespit edilen kişiler, gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar ile sahte belge sundukları tespit edilenlerin kadroları iptal edilecek ve kişiler hakkında gerekli iş ve işlemler başlatılacaktır.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 22.02.2018 tarih ve 84873901/774.05.82 sayılı “Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım Personelinin Sürekli İşçi Olarak İstihdamına Yönelik Sınav İşlemleri”  konulu yazısına istinaden, 13 - 16 Mart 2018 tarihleri arasında sözlü sınav yapılmıştır. Sözlü sınav sonuçlarına ait  liste EK-1’de yayımlanmıştır.

1 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan usul ve esasların 14 üncü maddesinde belirtilen "Sınavın Gerçekleştirilmesi ve İlanı bendinin 5. Maddesinde “Sınavda başarılı ve başarısız olanlar sınav kurulu tarafından Kurumun resmi internet adresinde ilan edilir. İlan tebliğ yerine geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz” hükmü uyarınca tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere ilanen tebliğ olunur.  22.03.2018

Ek-1: Niğde Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Bor Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alt İşveren İşçilerinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçişi İçin Sınav Sonucu