Hastanemiz' de yangın tatbikatı yapıldı
16 Eylül 2021

Hastanemiz'de Yangın Tatbikatı Yapıldı
UMKE, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelleri,Bor Belediye İtfaiyesi, Emniyet ekipleri Mepaş ,187 Doğalgaz ekiplerinin katılımıyla, olası yangın anında bina tahliyesi ve hasta kurtarma konulu yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatın ardından personellere yangın söndürme tüplerinin kullanılması gösterildi.
Yangın tatbikatı öncesi kurumda yangına karşı önleme konuları ile ilgili olarak yangın öncesinde, yangın esnasında ve sonrasında yapılması ve alınması gereken tedbirler, yangın çeşitleri, yangın söndürme usulleri ile yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı ve en kısa zamanda Acil Durum Ekipleri ve İtfaiyeye nasıl ulaşılacağı ile ilgili eğitimler verildi.
Yangın tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi. Tatbikata katılan tüm sağlık personeli ve paydas kurumlara teşekkür ederiz.

• ftr 1.jpeg
  • ftr3.jpeg